Galerie Foto

This text will be replacedMinisterul Afacerilor Externe şi Integarării Europene Registrul de Stat al Actelor Juridice al Republicii Moldova

Centrul de Apel Products of Moldova Airmoldova E-services Registru Chamber

Anunţuri

Stimaţi Cetăţeni !!!

Ca urmare defecţiunilor tehnice declarate de către operatorul naţional de internet şi telefonie (OTE), Ambasada informează cetăţenii Republicii Moldova despre posibile dificultăţi la depunerea actelor privind perfectarea paşapoartelor şi buletinelor de identitate. În unele cazul este posibil chiar şi sistarea temporară de recepţionare a dosarelor susmenţionate.

În eventualitatea situaţiilor date toţi cetăţenii programaţi pentru depunerea actelor privind perfectarea buletinelor de identitate şi paşapoartelor, la solicitare, vor putea fi reprogramaţi pentru alte zile. Pentru programări/reprogramări contactaţi serviciul consular la numărul de telefon +30 2106990372.

În eventualitatea situaţiilor de urgenţă sau de forţă majoră (exemplu – decese, accidente cu victime, situaţii extraordinare sau de pericol) puteţi contacta reprezentantul Ambasadei la numărul de telefon mobil.
TELEFON DE URGENŢĂ +30 690 759 8304 (ATENŢIE: LA ACEST NUMĂR NU SE FAC PROGRAMĂRI ŞI NU SE FURNIZEAZĂ INFORMAŢII CONSULARE).

Secţia Consulară