Galerie Foto

This text will be replacedMinisterul Afacerilor Externe şi Integarării Europene Registrul de Stat al Actelor Juridice al Republicii Moldova

Centrul de Apel Products of Moldova Airmoldova E-services Registru Chamber

Evenimente

09.10.2013

30.05.2011

10.05.2011
Diaspora moldoveneasca va aduce ... Europa acasa

Diaspora moldoveneasca va aduce ... Europa acasa

Ziua Europei sarbatorita de Orfeul atenian prin manifestarea „Republica Moldova – Pasi spre integrarea europeana”, in cadrul careia excelenta sa ambasadorul Mihai Balan a oferit diplome de excelenta Violetei Slusarenco si Ansamblului "Dor de doina" condus de catre inimoasa profesionista Dina Izbisciuc.

09.03.2011
Asociaţia Moldo-Elenă Orfeu a cinstit frumosul

Asociaţia Moldo-Elenă Orfeu a cinstit frumosul

Asociaţia Moldo-Elenă Orfeu din Atena, a desfăşurat, la finele săptămânii trecute, o sărbătoare dedicată frumosului - Mărţişorul, dar şi Ziua Internaţională a Femeii - 8 martie. Moldovenii din Atena au petrecut în incinta unui restaurant din Kallithea sărbătorind primele zile de primăvară, cu mult dans, voie bună şi muzică în acompaniamentul Formaţiei „Bucuria” şi a interpretelor Galina Adam şi Dina Izbisciuc. Alături de Asociaţia Orfeu în aceasta zi deosebită a fost excelenţa sa Ambasadorul Rep. Moldova în Rep. Elenă, d-nul Mihai Bălan. Domnia sa a adresat tuturor concetăţenilor un cuvânt de felicitare, în special doamnelor şi mamelor, venind cu urarea ca primăvara să ne aducă în suflet numai bucurii, căldură şi susţinerea celor dragi, succese şi realizări în toate începuturile şi planurile noastre.

01.03.2011
Dumitru Gurău este noul preşedinte al Asociaţiei Moldo Elene Orfeu Atena

Dumitru Gurău este noul preşedinte al Asociaţiei Moldo Elene Orfeu Atena

Violeta Slusarenco s-a retras din conducerea Orfeului.
În sânul Asociaţiei Moldo Elene Orfeu, duminică, 27 februarie a.c., au avut loc alegeri pentru postul de preşedinte al asociaţiei din Capitală, dar şi pentru constituirea noului Consiliu de Conducere al asociaţiei. Cu această ocazie, Violeta Slusarenco, care deţinea funcţia de preşedinte, s-a retras, ieri, duminică, 27 februarie a.c., din postul de preşedinte al Asociaţiei Moldo Elene Orfeu din Atena, dar şi din conducerea asociaţiei din capitală, lăsând loc unor nume noi.

25.05.2009

Expoziţie de pictură semnată de cetăţeana Republicii Moldova

In perioada 3 - 25 mai 2009 , Şcoala polivalentă „OMEGA” din or. Atena a găzduit o expoziţie de pictură semnată de cetăţeana Republicii Moldova, doamna Madan Galina. În cadrul expoziţiei au fost expuse lucrările realizate în ultimii 5 ani, pictate în ulei şi alte tehnici, avînd ca subiect natura în diferite ipostaze, stările de spirit, sentimentele umane întruchipate în natură, portrete şi lucrări clasice.