Galerie Foto

This text will be replacedMinisterul Afacerilor Externe şi Integarării Europene Registrul de Stat al Actelor Juridice al Republicii Moldova

Centrul de Apel Products of Moldova Airmoldova E-services Registru Chamber

Evenimente

Asociaţia Moldo-Elenă Orfeu a cinstit frumosul

Asociaţia Moldo-Elenă Orfeu din Atena, a desfăşurat, la finele săptămânii trecute, o sărbătoare dedicată frumosului - Mărţişorul, dar şi Ziua Internaţională a Femeii - 8 martie. Moldovenii din Atena au petrecut în incinta unui restaurant din Kallithea sărbătorind primele zile de primăvară, cu mult dans, voie bună şi muzică în acompaniamentul Formaţiei „Bucuria” şi a interpretelor Galina Adam şi Dina Izbisciuc. Alături de Asociaţia Orfeu în aceasta zi deosebită a fost excelenţa sa Ambasadorul Rep. Moldova în Rep. Elenă, d-nul Mihai Bălan. Domnia sa a adresat tuturor concetăţenilor un cuvânt de felicitare, în special doamnelor şi mamelor, venind cu urarea ca primăvara să ne aducă în suflet numai bucurii, căldură şi susţinerea celor dragi, succese şi realizări în toate începuturile şi planurile noastre.

Surpriza a constituit-o faptul că, în spiritul sărbătorii, ambasadorul a recitat pentru asistenţă, poezia „O mama…” de Mihai Eminescu, pe un ton solemn, care a emoţionat şi încântat sufletele tuturor celor prezenţi.

Sărbătoarea s-a petrecut „ca la moldoveni”, cu mult zâmbet, cuvinte de felicitare la adresa doamnelor şi domnişoarelor prezente în sală. Desigur că serbarea a avut şi o notă melancolică pentru toţi cei prezenţi care au fost nevoiţi să îşi lase mamele ori surorile acasă dar pe care le poartă mereu în suflet, chiar şi de departe. Fără îndoială, toţi oaspeţii au petrecut de minune, veselia şi buna dispoziţie au creat o atmosferă incredibilă, făcându-i pe toţi să se simtă pentru câteva ore în familie, uitând, fie şi pentru moment, de problemele care, în mod inevitabil, îi frământă pe toţi.

Profitând de ocazia oferită de serbarea Mărţişorului şi a Zilei Internaţionale a Femeii, peste 100 de persoane alături de acestea şi ambasadorul Mihai Bălan au adresat mulţumiri Violetei Slusarenco şi şi-au exprimat, prin diferite gesturi pline de sensibilitate, recunoştinţa în faţa unui preşedinte model care s-a retras din activitate.

Atât Violeta Slusarenco, dar şi noul preşedinte al Asociaţiei Moldo Elene Orfeu au adresat sincere felicitări tuturor şi i-au invitat la o primăvară frumoasă împreună.

Cu această ocazie, prin intermediul RoMedia.gr, Asociaţia Moldo Elenă Orfeu din Atena, aduce sincere felicitări tuturor odată cu venirea primăverii şi fie ca Mărţişorul să vă aducă roade bogate în succes, bunăstare, dragoste, fericire şi noroc.

Pentru RoMedia.gr.-Dina Izbisciuc
Foto RoMedia.gr