PROGRAMARE
on-line

Galerie Foto

This text will be replaced
Privatization

Ministerul Afacerilor Externe şi Integarării Europene Registrul de Stat al Actelor Juridice al Republicii Moldova

Centrul de Apel E-services Registru Chamber

Noutăţi ale ambasadei

Ziua Naţională a Vinului 2009, în Republica Moldova

În perioada 10-11 octombrie 2009 în Republica Moldova, se va desfăşura cea de-a VIII-a ediţie a Sărbătorii ”Ziua Naţională a Vinului-2009”, la care vor participa peste 40 de companii viti-vinicole din republică. Evenimentul dat va fi organizat la Centrul Internaţional Expoziţional ”MOLDEXPO” din Chişinău.

Programul celei de-a VIII-a ediţii a acestei sărbători va include prezentări ale producţiei vinicole, desemnarea celor mai buni agenţi economici în domeniu, degustări publice de vinuri şi de struguri. Vor fi organizate concursuri precum: "Polobocul de aur", "Dionis", "Vita de aur" si altele, în cadrul cărora vor fi premiaţi cei mai buni producători de vin de casă, vor fi înmânate premii pentru cei mai buni exportatori ai anului şi de asemenea vor fi desemnaţi cei mai buni pepinieristi viticoli şi producători de struguri de masă.

Programul detaliat al evenimentului poate fi găsit, contactând Ambasada Republicii Moldova din Atena.

Participanţii la eveniment pot solicita eliberarea vizei de călătorie în Republica Moldova gratis la secţia consulară a Ambasadei din Atena sau la oricare alte oficii consulare ale Republicii Moldova de peste hotare.