Galerie Foto

This text will be replacedMinisterul Afacerilor Externe şi Integarării Europene Registrul de Stat al Actelor Juridice al Republicii Moldova

Centrul de Apel Products of Moldova Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăţi ale ambasadei

Întrevederea Ambasadorului Anatol Vangheli cu Prim-vicepreședintele Parlamentului elen Anastasios Kourakis

Întrevederea Ambasadorului Anatol Vangheli cu Prim-vicepreședintele Parlamentului elen Anastasios Kourakis

Pe data de 28 septembrie 2017, ambasadorul Republicii Moldova în Republica Elenă, Anatol Vangheli a fost primit de Prim-vicepreședintele Parlamentului elen, Anastasios Kourakis. Acțiunea a fost prilejuită de aniversarea a 25 ani de la stabilirea relațiilor diplomatice moldo-elene și a permis efectuarea unui schimb de opinii pe marginea relațiilor bilaterale și a cooperării dintre țări pe dimensiunea parlamentară.

În timpul întrevederii, interlocutorii au confirmat legăturile de prietenie dintre cele două țări și au menționat interesul în aprofundarea relațiilor bilaterale.

Ambasadorul Anatol Vangheli a exprimat mulțumiri pentru suportul oferit de Republica Elenă parcursului european al țării noastre, precum și interesul Republicii Moldova de a contribui la promovarea stabilității și securității pe arena internațională.

Prim-vicepreședintele Parlamentului elen Anastasios Kourakis a reiterat disponibilitatea țării sale de a oferi în continuare susținerea necesară Republicii Moldova pe multiple planuri.

La întrevedere au mai participat Președintele Grupului parlamentar de prietenie Igoumenidis Nikolaos, vicepreşedintele Salmas Marios și secretarul grupului Antoniou Christos, precum și Consilierul Diplomatic al Președintelui Parlamentului, Spyridon Theoharopoulos și directorii generali ai departamentelor din cadrul Parlamentului elen.