Galerie Foto

This text will be replacedMinisterul Afacerilor Externe şi Integarării Europene Registrul de Stat al Actelor Juridice al Republicii Moldova

Centrul de Apel Products of Moldova Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăţi ale ambasadei

Târgul caritabil de Crăciun de la Atena

Târgul caritabil de Crăciun de la Atena

La 25-26 noiembrie curent, Ambasada Republicii Moldova la Atena, împreună cu reprezentanții diasporei moldovenești în Grecia, au participat la cea de-a 18 ediție a Târgului caritabil de Crăciun.

Acțiunea a fost organizată de corpul diplomatic străin acreditat la Atena și Asociația elenă de Caritate „Prietenii Copilului” și a avut drept scop de a colecta mijloace financiare pentru a ajuta copii din familiile social vulnerabile.

Totodată, evenimentul a prilejuit promovarea produselor moldovenești, precum vinul, bomboanele, bucatele naționale, dar și a obiectelor de artizanat, confecționate de cetățenii moldoveni aflați în Grecia. Astfel, la standul Republicii Moldova, membrii diasporei și-au expus sculpturi în lemn, bijuterii, tricotaje, tablouri, iar reprezentanții Uniunii de prietenie moldo-elenă „Alexandros Ipsilantis” au evoluat cu un program artistic, familiarizând gazda și oaspeții prezenți la eveniment cu cântece și dansuri populare.

Ambasada mulțumește diasporei moldovenești pentru implicare activă și speră ca această contribuție să fie de bun augur pentru familiile în necesitate din Grecia.