PROGRAMARE
on-line

Galerie Foto

This text will be replaced


Privatization

Ministerul Afacerilor Externe şi Integarării Europene Registrul de Stat al Actelor Juridice al Republicii Moldova

Centrul de Apel E-services Registru Chamber

Noutăţi ale ambasadei

Ambasada Moldovei în Grecia este mândră de reprezentanta diasporei Corina Diaconu

Ambasada Moldovei în Grecia este mândră de reprezentanta diasporei Corina Diaconu

La 7 februarie 2018, Ambasada a fost vizitată de membrul diasporei moldovenești în Grecia, dra Corina Diaconu, laureată a primei ediții a „Bienalei Diasporei”. Acțiunea a avut drept scop transmiterea trofeului „Dor cu talent” și diplomei de excelență decernate de către Biroul relații cu diaspora din cadrul Cancelariei de Stat a Republicii Moldova.

Cu acest prilej, Ambasadorul Anatol Vangheli a evocat participarea activă a Corinei Diaconu la activitățile asociației diasporale „Uniunea de prietenie moldo-elenă Alexandros Ipsilantis”, sub conducerea iscusită a președintelui Svetlana Lisagor Vergis.

Evenimentul a scos în evidență meritele școlare ale Corinei Diaconu pentru care, în anul 2016, a fost selectată să aibă un rol însemnat în cadrul paradei Zilei Naționale a Republicii Elene.

Ambasada folosește acest prilej pentru a reitera înalta apreciere și încurajare membrilor diasporei moldovenești din Grecia în promovarea valorilor culturale, tradițiilor, limbii și specificului național pe pământul elen.