Galerie Foto

This text will be replaced

Ministerul Afacerilor Externe şi Integarării Europene Registrul de Stat al Actelor Juridice al Republicii Moldova

Centrul de Apel Products of Moldova Airmoldova E-services Registru Chamber

Program

Stimaţi cetăţeni!

Bun venit în secţiunea consulară a Ambasadei Republicii Moldova în Republica Elenă. Obiectivul nostru este de a pune la dispoziţia Dumneavoastră informaţii relevante şi utile privind serviciile pe care le oferim în domeniul consular.

Program de lucru cu publicul al Secţiei Consulare:

Marţi – Vineri, între orele 09.00 – 17.00

Luni – Închis pentru public

Pentru comoditatea Dumneavoastră, procesarea cererilor se efectuează exclusiv în baza programărilor prealabile. Pentru programări contactaţi serviciul consular de luni pînă vineri, între orele 09:00 -13:00, la numărul de telefon +302106990372.

Reieșind din faptul numeroaselor adresări rugăm să telefonați mai insistent la numărul de telefon menționat. Totodată, îndemnăm să vă adresați la Secția Consulară a Ambasadei prin intermediul poștei electronice: consul.atena@mfa.md;

În eventualitatea situaţiilor de urgenţă sau de forţă majoră (exemplu – decese, accidente cu victime, situaţii extraordinare sau de pericol) puteţi contacta reprezentantul Ambasadei la numărul de telefon mobil
+30 699 793 9458.(ATENŢIE: LA ACEST NUMĂR NU SE FAC PROGRAMĂRI ŞI NU SE FURNIZEAZĂ INFORMAŢII CONSULARE).

De asemenea, în cazul situaţiilor de urgenţă sau de forţă majoră (decese, accidente cu victime, situaţii excepționale sau de pericol) puteți contacta Centrul de Apel al Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova :

din Republica Moldova: 0 80 090 990
din străinătate: + 373 22 788 722

Circumscripţia consulară a Ambasadei Republicii Moldova la Atena cuprinde teritoriul Republicii Elene şi Republicii Cipru.